De juiste IP klem voor de job

Wanneer u op zoek bent naar een klem, dan hebt u bij Crosby de beschikking over verschillende methoden om uit te zoeken welk product het meest geschikt is voor uw toepassing

  • De algemene catalogus
  • Op de Crosby website: Clamp Application Assistant
  • De product managers

In de algemene catalogus worden onze IP klemmen onderverdeeld volgens hijsmethode.  Dankzij de gedetailleerde informatie van elke IP klem vindt u snel het geschikte product voor uw toepassing. De catalogus is niet alleen beschikbaar in geprinte versie, maar eveneens online zodat u steeds beschikt over de meest recente informatie.

De “Clamp Application Assistant” gidst u via een aantal eenvoudige vragen naar de juiste IP klem voor uw toepassing.  Deze kan u terugvinden op twee locaties op onze website: onder het “resources”  gedeelte, maar tevens in het productoverzicht naast elk model.

Hoewel  niet online aanspreekbaar, zijn onze product managers voor de klemmen, Larry Tobleck en André van der Wiel, dankzij hun gespecialiseerde kennis van ons gamma van klemmen goed geplaatst om uw behoeften in te schatten en u het juiste model voor de toepassing aan te bevelen.

Voor vragen vanuit Europa aangaande het gamma van Crosby IP klemmen kan u richten tot André van der Wiel via +31 611 91 89 39 of per e-mail naar [email protected]